Kontorhotel – Herlev

Sjældent udbudt lokale på 203 m² som en del af et kontorhotel med fast pris og fleksibel opsigelse.

Ejendomstype

Kontorhotel

Adresse

Lyskær 1, 3. tv, 2730 Herlev

Størrelse

203 m²

Pris

22.500 kr.

Drifts omk.

Inkluderet

P-Plads

680 stk.

Se Foto

Se plantegning

Se kort

Kontorhotel
Som noget helt særligt udbydes nu et lejemål i kontorhotellet på 203 m². Lejemålet har som det eneste i kontorhotellet egen indgangsdør og eget tekøkken. Slip for bekymringer, for her kender du den faste pris på dit kontor i kontorhotellet. Her er der mulighed for adgang til et stort netværk og sparring, printerfaciliteter, internet, kaffe, leje af inventar, kantine med cateringfirma, mødelokaler og konferencelokale. Alt samlet på ét sted. Dette kontor har plads til ca. 10 personer.

Ejendommen
På Lyskær 1-5 har vi 3 kontorhoteller. Alle vore kontorhoteller er beliggende i meget velfungerende flerbrugerhuse, der alle fremstår moderne og yderst præsentable. Uanset hvilket kontorhotel du vælger, i hvilken ejendom, er du garanteret at få adgang til fri afbenyttelse af stort mødelokale og konferencelokale med AV-udstyr. Der tilbydes også kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Parkering
Parkering er altafgørende, og derfor lægger vi stor vægt på, at dette er tilgængeligt for vores lejere. Der er både mulighed for at parkere i terrænet samt i vores store parkeringskælder. Vi tilbyder også udlejning af p-pladser med ladestander til din el-bil.

Beliggenhed
Ejendommen har facade direkte ud til Ring3 som dagligt har enormt mange forbipasserende biler, hvorfor dette giver anledning til stor eksponering. Der er busstoppested lige uden for døren og du når Herlev S-tog Station på kun 10 minutters gang. Yderligere får den kommende letbane et stoppested lige uden for ejendommen.

Kontaktperson

Tommy Stephens
tj@bokagroup.dk
+45 2834 0130

Download

Salgsprospekt

Plantegning

ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail
Thumbnail

Downloade plantegning