Kontorhotel – Søborg

Lej dig ind med all-inclusive i vores skønne kontorhotel på Vandtårnsvej, i Søborg

Ejendomstype

Kontorhotel

Adresse

Vandtårnsvej 62A, st. - 1. sal, 2860 Søborg

Størrelse

1 - 12 arbejdspladser

Pris

Fra 2.200 kr.

Drifts omk.

Inkluderet

P-Plads

340 stk.

Se Foto

Se plantegning

Se kort

Kontorhotel
Kom med på all-inclusive i vores skønne kontorhotel på Vandtårnsvej, i Søborg. Slip for bekymringer, for her kender du den faste pris på dit kontor i kontorhotellet. Her er der mulighed for adgang til et stort netværk og sparring, printerfaciliteter, internet, kaffe, leje af inventar, kantine med cateringfirma, mødelokaler og konferencelokale. Alt samlet på ét sted, og helt ideelt til startup-virksomheder, eller virksomheder der har behov for et enkelt eller flere kontorer. Der er mulighed for leje af kontorer med plads til 1 – 12 arbejdspladser.

Ejendommen
Ejendommen på Vandtårnsvej er et meget velfungerende flerbrugerhus, der fremstår moderne og yderst præsentabel. Som lejer i denne ejendom får du adgang til fri afbenyttelse af et stort mødelokale til 22 pers. samt et stort konferencelokale til 50 pers. – begge med AV-udstyr. Huset tilbyder også kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Parkering
Vi ved, at gode parkeringsmuligheder er altafgørende og derfor lægger vi også stor vægt på, at dette er tilgængeligt for vores lejere. I terræn er der mulighed for gæsteparkering, og i parkeringskælderen er der parkering med nummerpladeregistrering. Her er der både mulighed for at parkere på almindelige pladser, men også mulighed for leje af p-pladser med el-ladestander til elbiler.

Beliggenhed
Ejendommen på Vandtårnsvej er beliggende meget centralt med gode tilkørselsforhold fra motorring 3 og i gå- eller cykelafstand til S-tog (Buddinge st. og Kildehave st. Derudover vil den kommende letbane etablere et stop foran ejendommen.

Kontaktperson

Tommy Stephens
tj@bokagroup.dk
+45 2834 0130

Download

Salgsprospekt

Plantegning

ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail
ThumbnailThumbnail

Downloade plantegning