Kontor – Vandtårnsvej 62A, 1.A Søborg

Lejemålet i kontorfællesskabet er beliggende på 1. sal, og har som det eneste i kontorfællesskabet egen indgangsdør.

Ejendomstype

Kontor

Adresse

Vandtårnsvej 62A, 1. sal A

Størrelse

250 m²

Pris

995 kr. pr. m²

Drifts omk.

318 kr. pr. m²

P-Plads

340 stk.

Se Foto

Se plantegning

Se kort

Lejemålet
Lejemålet i kontorfællesskabet er beliggende på 1. sal, og har som det eneste lokale i kontorfællesskabet egen indgangsdør. Som lejer bliver du en del af et velfungerende kontorfællesskab, med fælles tekøkken og toiletfaciliteter, og får desuden også adgang til sparring med andre virksomheder i fællesskabet. Lejemålet på 250 m² har et skønt lysindfald og har udsigt over til vandtårnets grønne arealer. Lejemålet er indrettet med storrumskontor, stillerum og mødelokale og giver plads til ca. 12 arbejdspladser.

Ejendommen
Ejendommen på Vandtårnsvej er et meget velfungerende flerbrugerhus, der fremstår moderne og yderst præsentabel. Som lejer i denne ejendom får du adgang til fri afbenyttelse af et stort mødelokale til 22 pers. samt et stort konferencelokale til 50 pers. – begge med AV-udstyr. Huset tilbyder også kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Parkering
Vi ved, at gode parkeringsmuligheder er altafgørende og derfor lægger vi også stor vægt på, at dette er tilgængeligt for vores lejere. I terræn er der mulighed for gæsteparkering, og i parkeringskælderen er der parkering med nummerpladeregistrering. Her er der både mulighed for at parkere på almindelige pladser, men også mulighed for leje af p-pladser med el-ladestander til elbiler.

Beliggenhed
Ejendommen på Vandtårnsvej er beliggende ud til vandtårnets grønne arealer i Gladsaxe, med let adgang til motorvejsnettet, Ring3, samt Buddinge St. eller Kildebakke St. Den kommende letbane får stoppested 5 minutters gang fra ejendommen.

Kontaktperson

Millie Korsdal Johansen
mkr@bokagroup.dk
+45 2331 6931

Henry Johansen
henry@bokagroup.dk
+45 4042 7820

Download

Salgsprospekt

Plantegning

ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail
Thumbnail

Downloade plantegning