Kontorhotel – Viborg

Lej dig ind med all-inclusive i vores skønne kontorhotel i Toldboden, Viborg

Ejendomstype

Kontorhotel

Adresse

Toldboden 3, 1.-2. sal, 8800 Viborg

Størrelse

1 – 10 arbejdspladser

Pris

Fra 1.800 kr.

Drifts omk.

Inkluderet

P-Plads

540 stk.

Se Foto

Se plantegning

Se kort

Kontorhotel
Kom med på all-inclusive i vores skønne kontorhotel i Toldboden, Viborg. Slip for bekymringer, for her kender du den faste pris på dit kontor i kontorhotellet. Her er der mulighed for adgang til et stort netværk og sparring, printerfaciliteter, internet, kaffe, leje af inventar, kantine med cateringfirma, mødelokaler og konferencelokale. Alt samlet på ét sted, og helt ideelt til startup-virksomheder, eller virksomheder der har behov for et enkelt eller flere kontorer. Der er mulighed for leje af kontorer med plads til 1 – 10 arbejdspladser.

Ejendommen
Ejendommen på Toldboden er meget centralt beliggende midt i Viborg, og er et hus der er kendt af mange. Ejendommen huser et hav af virksomheder indenfor sundhed og en masse andre brancher samt offentlige instanser, ej at forglemme de private boliger i ejendommens penthouselejligheder på 7.- og 8. etage. Som lejer i denne ejendom får du adgang til fri afbenyttelse af et stort mødelokale til 22 pers. samt et stort konferencelokale til 65 pers. – begge med AV-udstyr. Huset tilbyder også kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Parkering
Vi ved, at gode parkeringsmuligheder er altafgørende og derfor lægger vi også stor vægt på, at dette er tilgængeligt for vores lejere. I terræn er der mulighed for gæsteparkering, og i parkeringskælderen der er i 2 etager, er der parkering med nummerpladeregistrering. Her er der både mulighed for at parkere på almindelige pladser, men også mulighed for leje af p-pladser med el-ladestander til elbiler.

Beliggenhed
Ejendommen på Toldboden er beliggende centralt i Viborg, overfor Regionshospitalet og tæt på bus- og togstation, mens der kun er 500 meter til byens gågade.

Kontaktperson

Tony Winkel Olesen
two@bokagroup.dk
+45 5370 4730

Download

Salgsprospekt

Plantegning

ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail
ThumbnailThumbnail

Downloade plantegning