Kontor – Lyskær 5, Herlev

Her er mulighed for at leje en enkelt etage på 775 m² eller 2 hele etager på i alt 1.550 m²

Ejendomstype

Kontor

Adresse

Lyskær 5, 1.-2. sal, 2730 Herlev

Størrelse

775 – 1.500 m²

Pris

895 kr. pr. m²

Drifts omk.

245 kr. pr. m²

P-Plads

680 stk.

Se Foto

Se plantegning

Se kort

Lejemålet
Nu tilbydes et lejemål med flere muligheder. Her er mulighed for at leje en enkelt etage på 775 m² eller 2 hele etager på i alt 1.550 m². Blot en enkelt etage eller begge to, giver et hav af muligheder. Der er storrumskontor, en masse cellekontorer, chefkontor, direktørkontor, møderum, tekøkkener, garderober og toilet-faciliteter. Alt sammen er bygget op omkring det store atrium og den utrolig flotte trappeopgang i ejendommens midte. Begge lejemål kan indrettes efter lejers ønsker og behov. Der er alt, hvad I skal bruge, her på en skøn adresse i Herlev.

Ejendommen
Ejendommen på Lyskær 5 er et stort flerbrugerhus, der er totalrenoveret. Som lejer i denne ejendom får du adgang til en digital reception, som er meget fleksibel i forhold til dine ønsker om, hvordan dine gæster skal modtages. Desuden får du adgang til fælles mødelokaler med AV-udstyr, der kan rumme op til henholdsvis 10 og 12 personer, samt stor kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Parkering
Parkering er altafgørende, og derfor lægger vi stor vægt på, at dette er tilgængeligt for vores lejere. Der er både mulighed for at parkere i terrænet samt i vores store parkeringskælder. Vi tilbyder også udlejning af p-pladser med ladestander til din el-bil.

Beliggenhed
Ejendommen har facade direkte ud til Ring3 som dagligt har enormt mange forbipasserende biler, hvorfor dette giver anledning til stor eksponering. Der er busstoppested lige uden for døren og du når Herlev S-tog Station på kun 10 minutters gang. Yderligere får den kommende letbane et stoppested lige uden for ejendommen.

Kontaktperson

Millie Korsdal Johansen
mkr@bokagroup.dk
+45 2331 6931

Henry Johansen
henry@bokagroup.dk
+45 4042 7820

Download

Salgsprospekt

Plantegning

ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail
ThumbnailThumbnail

Downloade plantegning