Kontor – Lyskær 3EF, Herlev

Lejemålet på 420 m² er beliggende i stueetagen på en skøn adresse i Herlev, i et meget velfungerende flerbrugerhus.

Ejendomstype

Kontor

Adresse

Lyskær 3EF, st 2730 Herlev

Størrelse

420 m²

Pris

795 kr. pr. m²

Drifts omk.

230 kr. pr. m²

P-Plads

680 stk.

Se Foto

Se plantegning

Se kort

Lejemålet
Lejemålet på 420 m² er beliggende i stueetagen på en skøn adresse i Herlev, i et meget velfungerende flerbrugerhus. Lejemålet er indrettet med flot ankomstområde, storrumskontor med flere stillerum mødelokaler, kontorrum, chefkontor, åbent tekøkken, garderobe, bad- og toiletfaciliteter samt rengøringsrum og flere printerrum. Indretningen er rigtig godt disponeret og giver minimal spildplads. Dette lejemål rummer alt hvad I skal bruge, og der er plads til 18 arbejdspladser.

Ejendommen
Ejendommen på Lyskær 3EF er et stort flerbrugerhus. Ejendommen fremstår både udvendigt og indvendigt yderst præsentabel. Som lejer i denne ejendom får du adgang til fri afbenyttelse af et stort mødelokale med plads til 22 personer samt et stort konferencelokale der ligger i forlængelse af kantinen – begge med AV-udstyr. Huset tilbyder også kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Parkering
Parkering er altafgørende, og derfor lægger vi stor vægt på, at dette er tilgængeligt for vores lejere. Der er både mulighed for at parkere i terrænet samt i vores store parkeringskælder. Vi tilbyder også udlejning af p-pladser med ladestander til din el-bil.

Beliggenhed
Ejendommen har facade direkte ud til Ring3, der dagligt har enormt mange forbipasserende biler, hvorfor dette giver anledning til stor eksponering. Der er busstoppested lige uden for døren og du når Herlev S-tog Station på kun 10 minutters gang. Yderligere får den kommende letbane et stoppested lige uden for ejendommen.

Kontaktperson

Millie Korsdal Johansen
mkr@bokagroup.dk
+45 2331 6931

Henry Johansen
henry@bokagroup.dk
+45 4042 7820

Download

Salgsprospekt

Plantegning

ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail
Thumbnail

Downloade plantegning