Kontor – Lyskær 3CD, Herlev

Bliv en del af et velfungerende kontorfællesskab, på en skøn adresse i Herlev.

Ejendomstype

Kontor

Adresse

Lyskær 3CD, 4. tv, lokale B

Størrelse

307 m²

Pris

1.045 kr. pr. m²

Drifts omk.

286 kr. pr. m²

P-Plads

680 stk.

Se Foto

Se plantegning

Se kort

Lejemålet
Lejemålet i kontorfællesskabet er beliggende på 4. sal.  Som lejer bliver du en del af et velfungerende kontorfællesskab, med fælles tekøkken og toiletfaciliteter, og får desuden også adgang til sparring med andre virksomheder i fællesskabet. Lejemålet på 307 m² har et skønt lysindfald og har en skøn udsigt. Lejemålet er indrettet med storrumskontor, stillerum og mødelokale og giver plads til ca. 12 arbejdspladser.

Ejendommen
Ejendommen på Lyskær 3CD er et stort flerbrugerhus, der blev opført i 2011. Ejendommen fremstår både udvendigt og indvendigt yderst præsentabel. Som lejer i denne ejendom får du adgang til fri afbenyttelse af et stort mødelokale med AV-udstyr med plads til 22 personer samt et stort konferencelokale der ligger i forlængelse af kantinen. Huset tilbyder også kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Parkering
Parkering er altafgørende, og derfor lægger vi stor vægt på, at dette er tilgængeligt for vores lejere. Der er både mulighed for at parkere i terrænet samt i vores store parkeringskælder. Vi tilbyder også udlejning af p-pladser med ladestander til din el-bil.

Beliggenhed
Ejendommen har facade direkte ud til Ring3, der dagligt har enormt mange forbipasserende biler, hvorfor dette giver anledning til stor eksponering. Der er busstoppested lige uden for døren og du når Herlev S-tog Station på kun 10 minutters gang. Yderligere får den kommende letbane et stoppested lige uden for ejendommen.

Kontaktperson

Millie Korsdal Johansen
mkr@bokagroup.dk
+45 2331 6931

Henry Johansen
henry@bokagroup.dk
+45 4042 7820

Download

Salgsprospekt

Plantegning

ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail
Thumbnail

Downloade plantegning