Kontor – Lyskær 1, 1. th. Herlev

På 1. etage udlejes 687 skønne m² med stor synlighed ud til Ring3, Herlev.

Ejendomstype

Kontor

Adresse

Lyskær 1, 1. th., 2730 Herlev

Størrelse

687 m²

Pris

995 kr. pr. m²

Drifts omk.

286 kr. pr. m²

P-Plads

680 stk.

Se Foto

Se plantegning

Se kort

Lejemålet
Lejemålet på 687 m² er beliggende på 1. etage, i et meget velfungerende flerbrugerhus. Lejemålet er indrettet med storrumskontor. Lejemålet egner sig fx godt til at afskærme og lave mindre eller større kontorgrupper med borde, loungeområde, el. lign. Der er åbent og lyst tekøkken, flere møderum / stillerum samt teknikrum og toilet- og badfaciliteter. Lejemålet overtages nyistandsat og indrettes efter lejers ønsker og behov. Der er plads til ca. 28 arbejdspladser.

Ejendommen
Ejendommen på Lyskær 1 er et stort flerbrugerhus. Ejendommen fremstår både udvendigt og indvendigt yderst præsentabel. Som lejer i denne ejendom får du adgang til fri afbenyttelse af et stort mødelokale med plads til 24 personer samt et stort konferencelokale der ligger i forlængelse af kantinen – begge med AV-udstyr. Huset tilbyder også kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Parkering
Parkering er altafgørende, og derfor lægger vi stor vægt på, at dette er tilgængeligt for vores lejere. Der er både mulighed for at parkere i terrænet samt i vores store parkeringskælder. Vi tilbyder også udlejning af p-pladser med ladestander til din el-bil.

Beliggenhed
Ejendommen har facade direkte ud til Ring3, der dagligt har enormt mange forbipasserende biler, hvorfor dette giver anledning til stor eksponering. Der er busstoppested lige uden for døren og du når Herlev S-tog Station på kun 10 minutters gang. Yderligere får den kommende letbane et stoppested lige uden for ejendommen.

Kontaktperson

Millie Korsdal Johansen
mkr@bokagroup.dk
+45 2331 6931

Henry Johansen
henry@bokagroup.dk
+45 4042 7820

Download

Salgsprospekt

Plantegning

ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail
Thumbnail

Downloade plantegning