Kontorhotel – Herlev

Lej dig ind med all-inclusive i vores skønne kontorhoteller på Lyskær 1-5, i Herlev

Ejendomstype

Kontorhotel

Adresse

Lyskær 1-5, 2730 Herlev

Størrelse

1 - 14 arbejdspladser

Pris

Fra 1.800 kr.

Drifts omk.

Inkluderet

P-Plads

680 stk.

Se Foto

Se plantegning

Se kort

Kontorhotel
Kom med på all-inclusive i vores skønne kontorhoteller på Lyskær 1-5, i Herlev. Slip for bekymringer, for her kender du den faste pris på dit kontor i kontorhotellet. Her er der mulighed for adgang til et stort netværk og sparring, printerfaciliteter, internet, kaffe, leje af inventar, kantine med cateringfirma, mødelokaler og konferencelokale. Alt samlet på ét sted, og helt ideelt til startup-virksomheder, eller virksomheder der har behov for et enkelt eller flere kontorer. Der er mulighed for leje af kontorer med plads til 1 – 14 arbejdspladser.

Ejendommen
På Lyskær 1-5 har vi 4 kontorhoteller. Alle vore kontorhoteller er beliggende i meget velfungerende flerbrugerhuse, der alle fremstår moderne og yderst præsentable. Uanset hvilket kontorhotel du vælger, i hvilken ejendom, er du garanteret at få adgang til fri afbenyttelse af stort mødelokale og konferencelokale med AV-udstyr. Der tilbydes også kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Parkering
Parkering er altafgørende, og derfor lægger vi stor vægt på, at dette er tilgængeligt for vores lejere. Der er både mulighed for at parkere i terrænet samt i vores store parkeringskælder. Vi tilbyder også udlejning af p-pladser med ladestander til din el-bil.

Beliggenhed
Ejendommen har facade direkte ud til Ring3 som dagligt har enormt mange forbipasserende biler, hvorfor dette giver anledning til stor eksponering. Der er busstoppested lige uden for døren og du når Herlev S-tog Station på kun 10 minutters gang. Yderligere får den kommende letbane et stoppested lige uden for ejendommen.

Kontaktperson

Tommy Stephens
tj@bokagroup.dk
+45 2834 0130

Download

Salgsprospekt

Plantegning

ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail

Downloade plantegning