| FORSIDE | PROFIL | SERVICE | REFERENCER | KONTAKT OS |Kontor, OfficePark Søborg - København

700 m² kontorlokale med rigtig god beliggenhed i Gladsaxe/Søborg direkte ud til Vandtårnets grønne arealer. Kontorlokalet er beliggende på 2. sal i meget velfungerende flerbrugerhus.

Beskrivelse af lejemålet: Lejemålet er indrettet med stort lysindfald, glasvægge, gulvtæpper og egetræs parketgulv. Indretningen består af reception/ankomst, storrumskontor, celle kontorer, mødelokaler, chefkontor, stort tekøkken med foldevæ mod stort mødelokale mv. Der er desuden bad, toilet, serverrum, printerrum mv. Lejemålet ombygges og indrettes efter lejers ønsker og behov, og overtages som nyt.

Parkering: Ejendommen er del af OfficePark Søborg, med stor fælles p-kælder i 2 etager under ejendommen. Der er direkte adgang fra pkælder til etegen. Desuden er der parkering i terræn og gratis gæste parkering.

Kantine:
I huset findes stor lækker kantine, der serverer frokost for jer og jeres gæster. Du er også er velkommen til at medbringe egen madpakke. Kantinen leverer desuden mødeforplejning.

Møde- og konferencelokaler med AV udstyr:
I stueetagen findes der, til fri afbenyttelse af husets brugere, stort mødelokale til 22 pers. samt stort konferencelokale til 50 personer. Der er lydtæt foldedør mellem konferencelokalet og kantinen, så det er muligt at åben op, og afholde store arrangementer.

Indeklima:
Ejendommen har ventilationsanlæg der sikrer et godt luftskifte i lokalerne.

Beliggenhed:
OfficePark Søborg er beliggende ud til Vandtårnets grønne arealer centralt i Gladsaxe, med let adgang fra motorvejsnettet, Ring3 samt Buddinge St. eller Kildebakke St. Den kommende letbane får stoppested 5 mins gang fra ejendommen.

Lejemålet ejes og udlejes af Boka Group A/S, der samtidig selv står for al service af OfficePark Søborg.

Se og download plantegning, foto og udlejningsmateriale her:

Se plantegning Kontor Vandtårnsvej 62A, 2. sal


Se prospekt Kontor Vandtårnsvej 62A, 2. sal

Ejendomsdata

Ejendomstype: Kontor


Adresse: Vandtårnsvej 62A, 2. sal, Søborg


Størrelse: 700 m²


Pris: 1.020 kr. pr. m²


Kontakt: Millie Korsdal Johansen

E-mail: mkr@bokagroup.dk

Telefon: 2331 6931Kontakt: Henry Johansen

E-mail: henry@bokagroup.dk

Telefon: 4042 7820
Copyright 2023 © BOKA GROUP A/S  ·  C. F. Tietgens Boulevard 30 1. sal TV  ·  5220 Odense Sø  ·  Tlf.: 5377 4730