| FORSIDE | PROFIL | SERVICE | REFERENCER | KONTAKT OS |VAT62 Søborg - København

Sidste ledige lokale i VAT62.

VAT62 ligger i erhvervsområdet Vandtårnsvej, Gladsaxe Møllevej og Gladsaxevej, hvor Novo Nordisk er blandt de helt store aktører.
VAT62, der oprindeligt husede møbelfabrikken DUBA A/S, rummer store lyse lokaler. Ejendommen er i 3 etager, hvoraf stuen th. samt 1. og 2. etage er udlejet.
Det sidste kontorlejemål er velegnet til domicil, kontor samt kontor med mindre showroom.
Alle lejere vil have adgang til fælles kantine samt større mødelokaler og p-kælder i naboejendommen, som bygningen er bygget sammen med.
Der er desuden mulighed for at leje depot i kælderen.

Lokaler indrettet til jeres behov
Lokalet indrettes efter jeres ønsker og behov og indrettes i lækre kvalitetsmaterialer. Der indrettes storrums kontor, mindre kontorer, stillerum, mødelokaler, te-køkken samt kopi og teknikrum. Alt indrettes med trægulve, gulvtæppe samt glasvægge.

Suveræn synlighed, tilkørsel og placering
  • Gode tilkørselsforhold
  • Placering ved Ring 3 (Gladsaxe Ringvej) og Søborg Hovedgade
  • Gå/cykel-afstand til S-tog (Buddinge st. og Kildebakke st.)
  • Letbane planlagt ved Gladsaxe Ringvej
  • Kørsel i bil til Rådhuspladsen nås på under 15 minutter

Placeringen betyder, at gæster og medarbejdere undgår den tætte trafik og parkeringsproblematikken i den indre by. Der er gæste parkering på terræn samt 2 niveauer p-kælder under nabobebyggelsen OfficePark Søborg. Du kan gå tørskoet fra parkeringskælderen til lejemålet.

Tilkørselsforhold
Flerbrugerhuset ligger ved Ring 3 med til- og frakørsel til både Motorvej E20/E47 og Hillerødmotorvejen og Hovedvej 19 mod København.

Beliggenhed
VAT62 er beliggende trafikalt helt ud til det store vejnet omkring Storkøbenhavn. Bygningen ligger helt op til det historiske vandtårnsområde, der fremstår grønt og fredeligt året rundt. Det er med til at skabe rum og åbenhed i kontormiljøerne, midt i et erhvervsområde, der er kendetegnet ved en rivende udvikling og tæthed i bebyggelsen.

Fælles faciliteter
Som lejere er I automatisk medlemmer af lejerforeningen med råderet over fællesarealerne. Dette betyder, at I kan indrette jer på færre kvadratmeter, end man normalt vil bruge i en traditionel kontorejendom.
Den effektive og optimerede udnyttelse af det enkelte lejemål resulterer i en kontant besparelse på lejeudgifterne.
Med lejemål i VAT62 har I adgang til både kantine, større konference- og mødelokaler. I kan benytte passagen imellem lejemålet i VAT62 og nabobygningen 62A, når I skal i kantinen eller benytte møde- og konferencefaciliteterne i stueplan. Holder I arrangementer i nabobygningens store mødelokaler eller i kantinen, kan I vælge, at byde jeres gæster velkommen her. Dette er jeres valg.

Se prospekt VAT62 Søborg

Ejendomsdata

Ejendomstype: OfficePark


Adresse: Vandtårnsvej 62 st.th, 2860 Søborg, København


Størrelse: 304 m²

Pris: 895 kr. pr. m²

Indflytning efter aftale


Kontakt: Henry Johansen

E-mail: henry@bokagroup.dk

Telefon: 4042 7820


Eller kontakt:

Millie Korsdal Rafn

E-mail: mkr@bokagroup.dk

Telefon: 2331 6931


Copyright 2017 © BOKA GROUP A/S  ·  C. F. Tietgens Boulevard 30 1. sal TV  ·  5220 Odense Sø  ·  Tlf.: 6611 4730
Opdateret d. 22.3.2012