| FORSIDE | PROFIL | SERVICE | REFERENCER | KONTAKT OS |Domicil/Kontor, OfficePark Herlev - København

Flot kontorlokale med meget synlig facade direkte ud til Ring3 på hjørnet af Mileparken og Lyskær.Kontorlokalet er beliggende i stuen i meget velfungerende flerbrugerhus.

Beskrivelse
Lejemålet er indrettet med stort lysindfald, glasvægge, gulvtæpper og egetræs parketgulv. Indretningen består af reception/ankomst, storrumskontor, celle kontorer, mødelokaler, chefkontor, tekøkken, drop-in område, område til samling mv. Der er desuden bad, toilet, serverrum, printerrum mv. Lejemålet ombygges og indrettes efter lejers ønsker og behov, og overtages som nyt.

Parkering
Ejendommen er del af OfficePark Herlev med over 35.000 m² erhvervslokaler, med stor fælles p-kælder under ejendommen. Der er ligeledes parkering i terræn og gratis gæste parkering.

Kantine
I huset findes stor lækker kantine, der serverer frokost for jer og jeres gæster. Du er også er velkommen til at medbringe egen madpakke. Kantinen leverer desuden mødeforplejning.

Møde- og konferencelokaler med AV udstyr
I stueetagen findes der, til fri afbenyttelse af husets brugere, stort mødelokale til 22 pers, samt stort konferencelokale til 50 personer. Der er lydtæt foldedør mellem konferencelokalet og kantinen, så det er muligt at åben op, og afholde store arrangementer.

Indeklima
Ejendommen har ventilationsanlæg der sikrer et godt luftskifte i lokalerne. I foråret 2023 opsættes helt nye kølemaskiner, der sikrer en behagelig temperatur i sommer månederne.

Beliggenhed
OfficePark Herlev er beliggende med maximal synlighed ud til Ring3, med let adgang fra motorvejsnettet og med kun 7 minutters gang fra Herlev Station. Den kommende letbane får stoppested lige ud for ejendommen.

Lejemålet ejes og udlejes af Boka Group A/S, der samtidig selv står for al service af OfficePark Herlev.

Se prospekt OfficePark Herlev

Se plantegning

Ejendomsdata


Ejendomstype: Domicil/Kontor


Adresse: Lyskær 3EF, st, Herlev


Størrelse: 420 m²

Pris: 895 kr. pr. m²Kontakt: Henry Johansen

E-mail: henry@bokagroup.dk

Telefon: 4042 7820


Kontakt: Millie Korsdal Johansen

E-mail: mkr@bokagroup.dk

Telefon: 2331 6931

Copyright 2023 © BOKA GROUP A/S  ·  C. F. Tietgens Boulevard 30 1. sal TV  ·  5220 Odense Sø  ·  Tlf.: 5377 4730
Opdateret d. 26.04.2021